Bent u goed verzekerd?

13-10-2013 23:03

Fysiotherapie en verzekeringen, wat is van belang voor uw vergoeding

 In Nederland kennen we een basisverzekering en zijn er aanvullende verzekeringen. Kortweg kan worden gesteld dat fysiotherapie beperkt wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een goede aanvullende verzekering, waarin voldoende behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen, is daarom aan te raden. Het is goed om te weten dat gebruik maken van fysiotherapie uit de aanvullende verzekering u géén Eigen Risico kost.

Wat valt onder de basisverzekering en wat onder de aanvullende verzekering?: Welke verzekering is voor u geschikt in 2017??

Deze informatie is goed terug te lezen op de site van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Omdat deze informatie en de informatie over een goede verzekering regelmatig wordt ververst, raden wij u aan om via onderstaande link de informatie te lezen.

    https://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd
 

Met name in de laatste maanden van het jaar worden we weer overstelpt met advertenties en reclames waarin de zorgverzekeraars hun producten aanprjzen. Daarnaast bieden verschillende organisaties aan om voor u een goedkope collectieve verzekering af te sluiten. Uit onderzoek van het NIPO blijkt dat 55% van de mensen hun aanvullende verzekering afsluiten voor de vergoeding van fysiotherapie. Wij kunnen u daarin geen advies geven, dit is niet ons werk. Wij adviseren dan ook via deze pagina en via de links die erop staan om zelf uw keuze te maken.

Een link naar een zorgvergelijkingssite ( er zijn er meerdere) is de volgende:
 
Maatschap Fysiotherapie Daalmeer heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen een overeenkomst. Dit houdt in wij bij vrijwel alle verzekeringen rechtstreeks declareren.
 

Patienten die niet voor Fysiotherapie verzekerd zijn dienen contant te betalen na iedere behandeling. U kunt bij ons pinnen!!

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Fysiotherapie Daalmeer