Gerard Vierbergen Fysiotherapeut  psychosomatiek; tel 072 3033468

Gerard vertrok na zijn opleiding fysiotherapie  naar Amerika om daar 6 jaar lang in verschillende ziekenhuizen en instellingen te werken.
In het Columbus Hospital  werkte hij met de fysiotherapeute Carol Montgomery die, zeer succesvol mensen behandelde met chronische aandoeningen en die al snel zijn inspirator werd.

Terug in Nederland is hij zich gaan specialiseren. Na een opleiding tot counsellor heeft hij in 2003 de 3 jarige opleiding psychosomatisch fysiotherapie afgerond.
Gerard behandelt mensen met o.a. paniekklachten, hyperventilatie ,fibromyalgie, postraumatische stress, overspanning en andere stressgerelateerde problematiek. Voor zijn werk gebruikt hij een e-health waarbij hij  met een beveiligde website de mensen begeleidt via vragenlijsten en oefenopdrachten. Inloggen gebeurt via
www.gerardvierbergen.nl , waarna u met uw eigen inlognaam en wachtwoord op een beveiligde server komt.

De cliënt staat bij Gerard centraal en niet de methode die hij gebruikt. Technieken die hij  hanteert komen onder andere uit de ontspanningstherapie, haptonomie, mindfulness, NLP, cognitieve gedragstherapie, Gestalt therapie, Feldenkrais en Somatic Experience. Hij werkt tevens met biofeedback.
Daarnaast heeft Gerard een slaapcursus ontwikkeld, "Beter slapen".

  • geregistreerd in register NFP

  • NSA therapeut ( Stenvers methode voor schouderklachten)

  • Trigger point therapeut

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Fysiotherapie Daalmeer