Welkom bij Fysiotherapie Daalmeer
    

Erik van der Steen

Erik is sinds 1990 fysiotherapeut na zijn opleiding in Amsterdam afgerond te hebben. Daarna kon hij meteen aan het werk als dienstplichtig fysiotherapeut bij de landmacht en vervolgens in een particuliere praktijk en verzorgingshuis in  Amsterdam. Via een rekruiter kreeg hij de mogelijkheid om een jaar in de Verenigde Staten te gaan werken wat zo goed beviel dat hij pas na 11 jaar weer terug kwam naar Nederland. Sinds 2003 is hij werkzaam in het Gezondheidscentrum van Daalmeer, in eerste instantie als werknemer maar al vrij snel is hij toegetreden tot de maatschap.
Erik vindt het werken in een groot team erg leuk door de verscheidenheid van interesses en expertises bij de collega’s waardoor je veel van elkaar kunt leren. Ondertussen is hij steeds verder gegaan met bijscholing wat geresulteerd heeft dat hij gecertificeerd McKenzie therapeut is, hij zijn Master diploma in de manuele therapie gehaald heeft en hij zich gespecialiseerd heeft in draaiduizeligheidsklachten. Tevens heeft hij zich verbonden aan het Netwerk Handtherapie Noord-West, een samenwerkingsverband tussen het MCA ziekenhuis en verschillende handtherapeuten in Noord Holland.
De lol van dit werk vindt hij het contact met steeds maar weer verschillende patiënten, die allemaal hun eigen wensen en verhalen hebben. Om daar een pasklare behandeling voor te vinden is maatwerk en de reden waarom hij nog steeds met veel plezier naar zijn werk komt.Specialisaties:

- Duizeligheidsklachten
- McKenzie therapeut
- Medical Taping
- Manueel therapeut
- NSA therapeut (Stenvers voor schouderklachten)
- Handtherapeut


 

072-3033466
(niet
aanwezig op woensdag)
BIG nr.: 29035100204

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen