Welkom bij Fysiotherapie Daalmeer
    

Floor ter Burg

Floor is in 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als algemeen oefentherapeut Mensendieck. Waarmee zij mensen adviseert, coacht en begeleidt bij het verbeteren van houding en beweeggewoonten. Waarbij zij verder kijkt dan enkel de hulpvraag. Wat is iemand zijn motivatie, over welke kennis beschik je, wat kun je al en hoe is jouw omgeving? Al deze facetten spelen namelijk een rol in jouw herstellend vermogen.
Mede door haar sportopleiding heeft zij zeer diverse werkervaringen opgedaan zowel in sportieve settingen als in diverse fysio- en oefentherapiepraktijken en -instellingen. Tijdens deze loopbaan is gebleken dat zij vooral affiniteit heeft met chronische (pijn), spannings- en overbelastingsklachten en leefstijl.

Met diverse cursussen op het gebied van gesprekstechnieken, biofeedback en chronische pijn heeft zij haar kennis uitgebreid. De hulpvrager staat altijd bij haar centraal en samen kijken zij naar de mogelijkheden die er zijn om te werken naar het beoogde doel. Die samenwerking maakt de behandeling bij Floor vaak laagdrempelig en is ook meteen hetgeen wat zij zo leuk vindt in haar werk.

072-3033460 (niet aanwezig op woensdag)

 
 
 
 
E-mailen
Bellen