Welkom bij Fysiotherapie Daalmeer
    

 

Kirsten Oerlemans

Kirsten is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als algemeen fysiotherapeute. Sindsdien heeft ze in verschillende praktijken gewerkt en als data verzamelaar deelgenomen aan een groot onderzoek voor ouderen in het AMC. In die tijd heeft ze zich verdiept in het Medical tapen en sinds 2017 werkt ze hier in de Daalmeer.
Al snel is zij verder gegaan met een cursus Motivational interviewing, gevolgd met het behalen van de titel als geregistreerd Mulligan therapeut. Hiervoor heeft zij als enige in de praktijk de theoretische en praktijk examen afgelegd.
Sinds 2020 is ze gestart met het specialiseren in Centraal Neurologische Aandoeningen en het revalidatie proces ervan. Dit zijn aandoeningen die te maken hebben met de hersenen en het ruggenmerg en vraagt veel samenwerking met andere zorg specialisten. Daarom heeft zij als aanvulling zich gevoegd bij het CVA netwerk van Alkmaar.
Buiten de 1 op 1 behandelingen begeleid ze ook de medisch fitness waarbij ze streeft om het beste in mensen naar boven te halen. De diversiteit aan mensen en de breedte van het vak maken dat ze zich precies op haar plek voelt als fysiotherapeut. 

Specialisaties:
- Motivational interviewing
- Medical taping
- Mulligan Therapeut
- Revalidatie na een beroerte

072-3033461 (niet aanwezig op dinsdag)
BIG nr.: 39921463004

 
 
 
 
E-mailen
Bellen