Welkom bij Fysiotherapie Daalmeer
    

Merel Duijn

Merel volgde haar opleiding aan Hogeschool Leiden en is in 2012 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Ze heeft na haar afstuderen in een praktijk gewerkt waar zij zich onder andere richtte op het begeleiden van groepen (o.a. COPD en kinderen met overgewicht). Merel werkt sinds april 2014 bij Fysiotherapie Daalmeer. Zij ziet veel mensen met verschillende klachten, die variatie vindt zij dat haar werk erg interessant maken. Daarnaast werkt zij met het Mulligan concept, deze methode voor het behandelen van o.a. bewegingsbeperkingen heeft snel effecten is pijnvrij. Haar kwaliteit ligt in het persoonlijk contact met de patiënt en het op een positieve manier stimuleren en motiveren van mensen. Merel heeft een tijdje zwangerschap begeleiding gegeven en is daarna overgestapt richting schouderklachten.

Via de cursus Egmond-Schuitemaker,  protocol bij a-specifieke en mild specifieke schouderpijn heeft Merel zich verder verdiept in het onderzoeken en behandelen van schouderklachten. Zoals het behandelen van schouderpijn, functiestoornissen nek en boven rug, coördinatiestoornissen van de schouder, instabiliteitsklachten, Frozen Shoulder of post-operatieve revalidatie. 

Ten slotte heeft ze zich laten specialiseren in de problematiek rond COPD re-activatie en heeft ze zich gevoegd bij het COPD netwerk.

Specialisaties:
- Mulligan Concept
- COPD re-activatie
- Schouderklachten

072-3033463 (niet aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag)
BIG nr.: 09912826004

 
 
 
 
E-mailen
Bellen